Šiandien paskelbta: 0Viso skelbimų: 650Šiandien yra balandžio 19 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas MoletuSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook Prisijungti su Google+
Atgal
+37068503095Skambinti
PradžiaGrožis, sveikataPaslaugos

Kęstutis Maslauskas: vokų korekcija

Paskelbta 2021 Balandžio 14d., 17:18
 Kęstutis Maslauskas: vokų korekcija
Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas savo internetinėje svetainėje https://www.drmaslauskas.lt/voku-ir-antakiu-pakeli mas/ dalijasi informacija apie tai, kuo svarbi yra akių vokų pakėlimo operacija ir kodėl ją būtina atlikti nelaukiant, kol užkritę akių vokai pradės kelti fizines problemas. Šiuolaikinė plastinė chirurgija sprendžia daugybę estetinių problemų, kurios gali pagerinti žmogaus emocinę sveikatą, tačiau neretai plastinės chirurgijos metu yra sprendžiamos ir fizinę diskomfortą sukeliančios problemos, Viena iš tokių – užkritę akių vokai. Didelis viršutinių akių vokų užkritimas gali sumažinti žmogaus akiplotį ir stipriai atsiliepti normaliai regėjimo funkcijai. Todėl vokų pakėlimas  ne vieną išgelbsti nuo šių problemų.
Kartu su viršutinių akių vokų pakėlimo operacija, gali būti atliekamas ir antakių pakėlimas. Šios operacijos metu suformuojamas atviras, žvalus ir jaunatviškas žvilgsnis, todėl tai viena labiausiai atjauninančių operacijų.
Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas savo web svetainėje https://www.drmaslauskas.lt/voku-ir-antakiu-pakeli mas/  dalijasi nuotraukų galerija, kurioje galima pamaryti, kaip pasikeitė pacientų išvaizda po to, kai buvo atliktas vokų pakėlimas. Tuo metu, kai atliekamas vokų pakėlimas kaina priklauso nuo to, ar kartu bus atliekamas ir antakių pakėlimas.
Užsiregistruokite konsultacijai ir jos  metu plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas įvertins individualiai kiekvieną situaciją, bei atsakys į visus rūpimus klausimus apie vokų pakėlimo operaciją.
Kaina: 1 EUR

Kontaktai

Paskelbė
Kęstutis Maslauskas
Telefonas
+37068503095
Vietovė
Molėtai
El. paštas
Svetainė
Skelbimo statistika
Parodytas: 159 k.
Peržiūrėtas: 116 k.