Šiandien paskelbta: 0Viso skelbimų: 602Šiandien yra kovo 29 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas MoletuSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook Prisijungti su Google+
Atgal
+37068503095Skambinti
PradžiaGrožis, sveikataPaslaugos

Dr. Kęstutis Maslauskas – krūtų didinimas

Paskelbta 2021 Gegužės 17d., 15:48
 Dr. Kęstutis Maslauskas – krūtų didinimas
Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas med. m. dr. Kęstutis Maslauskas  internetinėje svetainėje https://www.drmaslauskas.lt/krutu-didinimas-implan tais/ dalijasi svarbia informacija apie tai, kaip atliekama operacija krūtų didinimas implantais. Čia pateikiama svarbi informacija apie krūtų operaciją, kainas ir tai, ką reikia žinoti ruošiantis jai. Taip pat čia sužinosite kada naudojamas krūtų didinimas implantais, o kokiomis aplinkybėmis - krūtų didinimas riebalais.
Krūtų didinimas implantais šiandien tampa labai svarbus kalbant ne tik apie grožį, bet taip pat ir apie pasitikėjimą savimi, juk krūtys – tai visais laikais buvo ir yra moteriškumo simbolis.
Iš visų moterų, kurios kreipiasi dėl krūtų didinimo tik apie 2% nori turėti ryškesnį ir daugiau iššaukiantį rezultatą.
Didžioji dalis besikreipiančių dėvi mažiausio dydžio liemenėles ir noras bent kiek padidinti krūtis, kurios yra moteriškumo simbolis, iš tiesų yra natūralus.
Tam kad pavyktų išgauti kuo natūralesnį rezultatą, stengiamasi, kad implantą iš viršutinė dalies padengtų raumuo arba būtų pakankamas riebalinis sluoksnis, kuris padengtų implantą ir neleistų jam sudaryti matomo kontūro.
Krūtų didinimas ir natūralus operacijos rezultatas priklauso nuo skirtingų krūtų implantų formų, kurios visada detaliai suderinamos su pacientėmis. Dr. Kęstutis Maslauskas savo internetinės svetainės galerijoje dalijasi nuotraukomis prieš iš po krūtų didinimo operaciją: https://www.drmaslauskas.lt/krutu-didinimas-implan tais/
Kaina: 1 EUR

Kontaktai

Paskelbė
Kęstutis Maslauskas
Telefonas
+37068503095
Vietovė
Molėtai
El. paštas
Svetainė
Skelbimo statistika
Parodytas: 178 k.
Peržiūrėtas: 87 k.