Šiandien paskelbta: 30Viso skelbimų: 597Šiandien yra kovo 28 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas MoletuSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook Prisijungti su Google+
Atgal
869852365Skambinti
PradžiaTransportasLengvieji automobiliai

PADANGOS INTERNETU PIGIAU VILNIUJE IR VISOJE

Paskelbta 2021 Liepos 22d., 11:24
Kiekvienas vairuotojas puikai žino, kad padangos tiesiogiai daro įtaką mūsų transporto priemonės važiavimo saugumui, komfortui, kuro ir aptarnavimo sąnaudoms bei aplinkos taršai. Tačiau neretai pamirštame, kad gautume maksimalią naudą, turime tinkamai investuoti į padangas.
Ar žinote, kad dabartinėje Lietuvos padangų rinkoje didžiąją dalį parduodamų padangų sudaro dėvėtos ar restauruotos padangos? Atkreipiame Jūsų dėmesį ir patariame: gerai apmąstykite, ko siekiate keisdami padangas, ir racionaliai pasiskaičiuokite ir planuokite savo biudžetą, kurį galite skirti pirkiniui.
Dažnu atveju mažesnių dydžių dėvėtų padangų kainos yra artimos naujų ekonominės klasės padangų kainoms internete. Įsigydami naujas padangas, Jūs visada gausite vienerių metų gamintojo garantiją, Jūsų įsigytos padangos bus "šviežios", o, svarbiausia, praėjus vienam vairavimo sezonui, Jums neteks vėl sukti galvos, kur ir už kiek įsigyti dar vieną padangų komplektą, nes naujos padangos sėkmingai tarnauja net keletą metų. Tad naujos kartos pažangios padangos - tiesiausias kelias į Jūsų ir Jūsų šeimos saugumą, ramybę ir komfortą!
Atminkite, padangos internetu beveik visada kainuoja pigiau. Taigi, Jūs mokate mažiau gaudami tą pačią vertę. Kaip taisyklė, perkant internetu, padangų kainos yra žemesnės nei tradicinėse parduotuvėse. Nepermokėdami beprasmiškai, įsigykite Jums tinkamą padangų modelį mūsų atnaujintoje internetinėje parduotuvėje čia ir dabar!

Papildoma informacija

Kėbulo tipasKita
Kuro tipasKita
Metai1995
Pavarų dėžėKita

Kontaktai

Telefonas
869852365
Vietovė
Molėtai
Svetainė
Skelbimo statistika
Parodytas: 314 k.
Peržiūrėtas: 80 k.