Šiandien paskelbta: 0Viso skelbimų: 634Šiandien yra balandžio 17 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas MoletuSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook Prisijungti su Google+
Atgal
8 690 00093Skambinti
PradžiaNekilnojamasis turtasButai

Butas Tenerifėje www.namaitenerifėje.lt

Paskelbta 2021 Gruodžio 10d., 15:38

PARDUODAMAS šviesus ir erdvus 3 kambarių butas Los Gigantes senamiestyje
KAINA: 175.000 Eur
Kvadratiniai metrai: 93 m2
Terasa: 7 m2
Statybos metai: 1985
3 miegamieji
1 vonios kambarys
Atstumas iki paplūdimio: 550 m
Jaukus, šviesus ir erdvus 3 kambarių butas Los Gigantes senamiestyje laukia naujo šeimininko. Visi trys miegamieji yra labai šviesūs, nes dienos šviesa patenka pro visus langus.
Iš valgomojo galima patekti į didžiąją terasą, su vaizdu į miestą ir puikias Los Gigantes ir vandenyno uolas, kur galima atsipalaiduoti ir mėgautis savo dienomis ir vakarais.
Neseniai suremontuotame bute yra atskira pilnai įrengta virtuvė ir vonios kambarys su vonia, bei dvi didelės sieninės spintos, kuriose galima laikyti savo daiktus.
Dviejų aukštų pastate yra tik 4 butai su nedaug ir ramių kaimynų. Juo labiau, kad pats pastatas neturi bendrijos ir neturi priežiūros išlaidų!
Pastato kieme galima sukurti gražią grilinimo zoną ir sandėliavimo vietą. Verta paminėti ir tai, kad yra galimybė pasidaryti terasą ant stogo ir mėgautis dar labiau kvapą atimančiais vaizdais.
Viskas, ką galite įsivaizduoti, yra arti šių apartamentų: paplūdimys, prieplauka, mini turgeliai, vaistinės, grožio salonai, restoranai, barai ir mažytės parduotuvės.
Juodo smėlio paplūdimį, apsuptą uolų, lengvai pasieksite vos per 7 minutes pėsčiomis. Butas yra unikaliame Los Gigantes senamiestyje su žavia miesto aikšte ir bažnyčia. Miestelyje taip pat yra prieplauka, kurioje galima laikyti savo privačią valtį arba tiesiog leisti laiką bulvare, tiesiog lankantis restoranuose, baruose ir parduotuvėse.
Šis butas yra puiki investicija gyvenimui, atostogoms ar nuomai. Ateikite ir pamatykite savo akimis!
Nekilnojamo turto nuoma, pirkimas-pardavimas Tenerifėje. Skambinkite, klauskite drąsiai, padėsime, patarsime. Konsultacija NEMOKAMA. Visiems perkantiems nekilnojamąjį turtą per mūsų agentūrą NIE (užsienio piliečio identifikavimo numeris), banko sąskaitos atidarymas, komunalinių paslaugų sutarčių perrašymas jūsų vardu NEMOKAMAI.
Tel. +370 690 00093, +34 603 138 115
Nekilnojamo turto pasiūlymai interneto svetainėje www.namaitenerifeje.lt
 
Kaina: 175000 EUR

Kontaktai

Paskelbė
Vida
Telefonas
8 690 00093
Vietovė
Molėtai
El. paštas
Svetainė
Skelbimo statistika
Parodytas: 307 k.
Peržiūrėtas: 65 k.